Achteraf Betalen - Dameskleding - Billink & Afterpay

Achteraf Betalen - Dameskleding - Billink & Afterpay

Eerst zien! Dan betalen! Op onze webshop kan je alle dameskleding en accessoires ook achteraf betalen met Billink

Op onze webshop kan je alle dameskleding en accessoires ook achteraf betalen met Billink! Achteraf betalen is heel eenvoudig. Online shoppen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Wat is het voordeel van achteraf betalen? 

 

Het grote voordeel van achteraf betalen is ‘eerst zien, dan betalen’. Zodra je de bestelling hebt ontvangen en hebt kunnen oordelen dat het aan de verwachting voldoet ga je over tot het betalen van de factuur. Achteraf betalen is een vorm van aankoopbescherming. Ontvang je de bestelling niet, dan hoef je de factuur niet te betalen. Mocht de bestelling niet aan de verwachting voldoen, dan kan je deze retour sturen naar de webshop waar je de bestelling plaatste.

 

Hoe werkt Billink achteraf betalen?


Bij het bestellen kies je voor de betaaloptie achteraf betalen. Hiervoor werken wij samen met Billink, welke het gehele achteraf betalingsproces voor ons uitvoert. De facturering en vordering van je bestelling zullen wij hierbij over dragen aan Billink. Je ontvangt dan ook van Billink een email, met hierbij je factuur en de betaalgegevens.
Wanneer je de bestelling plaatst, wordt er direct door Billink een controle uitgevoerd. Is deze succesvol dan zal de order direct verwerkt worden en krijgt je de gebruikelijke bevestigingen. Word je order niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kun je via een andere betaalmethode alsnog je order plaatsen.
Betaling van de factuur
Daar wij het de vordering hebben overgedragen aan Billink, dien je hun factuur binnen 14 dagen na factuurdatum, rechtstreeks te voldoen aan Billink. De benodigde betaalgegevens kun je vinden op hun factuur. Voor vragen over je facturen en betalingen kun je contact opnemen met de klantenservice van Billink.

 

Wat zijn de kosten?


Achteraf betalen via Billink is een service die GRATIS is. Wij brengen dan ook geen extra kosten in rekening.
Ik heb gekozen voor achteraf betalen met Billink maar ik ben niet tevreden met mijn artikelen. En ik wil graag de artikelen terugsturen.
U kunt de artikelen terugsturen.
Als wij de artikelen terug hebben ontvangen annuleren wij de order in Billink. Zo krijg jij geen rekening. Onze verzendkosten zijn gratis. Retourneren is wel voor eigen rekening.

 

Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal bij Billink?

Als je te laat betaalt, ontvang je van Billink een herinnering. Houd er rekening mee dat er extra kosten berekend kunnen worden. Als je de factuur niet binnen de gestelde termijn betaalt, wordt de factuur door Billink aan een incassobureau of deurwaarder overhandigd. Deze incasseert vervolgens het openstaande bedrag, inclusief de kosten die zij berekenen.

 

Kan ik geweigerd worden bij Billink? Waarom lukt mijn betaling niet? 


Nadat je je gegevens hebt ingevoerd, voert Billink een kredietwaardigheidscheck uit. Het kan zijn dat je niet achteraf kan betalen met Billink. Hiervoor kunnen meerdere redenen zijn. Om de exacte reden te achterhalen verzoeken wij je om dit schriftelijk aan te vragen per e-mail op [email protected].