Dames Coltrui Combineren

Dames Coltrui Combineren

Deze mooie coltrui is hét item voor de herfst. De coltrui is heerlijk warm en makkelijk te combineren.

Dames Coltrui Combineren

 

Ja ook dit jaar is die weer helemaal in de mode: de Coltrui. De coltrui was vroeger alleen weggelegd voor professoren maar inmiddels zijn ze hét mode item. De coltrui is heerlijk comfortabel en modern. Draag de coltrui naar je werk, of in je vrije tijd. De coltrui is onwijs stijlvol & makkelijk te combineren. Een coltruitje kan namelijk met alles gecombineerd worden. Om je te helpen met het combineren van de coltrui deze herfst, volgt hieronder de ultieme outfit inspiration!

 

Combineren van de coltrui - Outfit Inspiratie

 

  • Combineer de coltrui met jeans.

De coltrui kan soms een beetje suf overkomen. Om dit te voorkomen zijn een paar mooie jeans de oplossing. Draag deze dames coltrui boven een mooie spijkerbroek of juist een zwarte broek voor een moderne look. Daarnaast is het leuk om bij de coltrui een mooie ketting te dragen. Maak de look af met een paar mooie laarsjes.

 

 

 

  • Combineer de coltrui met een wijde broek of pantalon.

 

Een dames coltrui is ook heel leuk boven een pantalon of een broek met wijde pijpen. Dit creëert en onwijs stijlvolle en moderne look. En tegelijkertijd is het ook heel chique. Deze stijl is leuk in combinatie met een paar mooie instappers.

 

 

  • Coltrui op een rok dragen.

Deze look kan natuurlijk niet ontbreken. De coltrui is ook té leuk boven een mooie rok. Dat kan een leren rok, of een spijkerrok zijn. Een strakke rok of een a-lijn. De coltrui past letterlijk bij alles. Het is leuk om deze look te combineren met een paar stoere boots. Ook is het leuk met een paar overknee laarzen.

 

  • Coltrui combineren met een jurk

Ja je hoort het goed. De coltrui is ook perfect te combineren met een jurk. De coltrui is heerlijk warm en kan daarom ook onder een lichtere jurk gedragen worden. Hierdoor kun je jouw jurken het gehele jaar door dragen. Kies wel een speelse jurk, en niet een al te serieuze. Daarnaast kan je er ook nog een leuk riempje bij dragen om een mooi figuur te creëren.

 

  • Coltrui met een jasje of blazer combineren. 

Ook is de coltrui prima te combineren met verschillende soorten jasjes. Denk hierbij aan een mooie blazer of juist een stoer leren jasje. Daarnaast is het leuk om dit te combineren met een mooie broek of legging. Maak de look af met een paar stijlvolle laarsjes of juist een stel gympen.

 

 

 

 

Wij verkopen de coltrui in verschillende kleurtjes. De coltrui is onesize en past de maat XS tot L. Shop deze leuke dames coltrui voor 19.95 nu in onze webshop!