Maxi Jurk Lange Mouwen

Maxi Jurk Lange Mouwen

De maxi jurk met lange mouwen is leuk voor alle seizoenen.

Een maxi jurk met lange mouwen is leuk voor alle seizoenen.

 


De maxi jurk is zo’n jurk die je bij iedereen geweldig vindt staan. Maar als je hem zelf aanhebt weet je niet zo goed wat je ermee aan moet. Dan heb ik goed nieuws, de maxi jurk met lange mouwen is gemaakt voor iedereen! Een ander voordeel van de maxi jurk met lange mouwen is dat je hem ook in de winter kan dragen. Het is belangrijk dat je de maxi dress look afmaakt, en dan kan al met kleine details.

 

Hoe draag je een maxi jurk:

 

 

  • Riempje

Draag een riempje om de maxi jurk heen om een mooi figuur te creëren. Het kan een mooi smal riempje zijn voor een elegante look, of neem juist een stoere dikke riem. Daarnaast is het leuk om de maxi dress te combineren met een paar western boots.

 

  • Stroop de mouwen op

Heb je het gevoel dat je verzuipt in de maxi jurk? Dan is het een idee om de mouwen op te stropen. Hierdoor krijgt de maxi dress een wat minder oversized look, en val jij minder weg in de maxi dress.  

 

  • Accessoires

Draag accessoires. Denk hierbij aan leuke oorbellen, armbanden, haarband, leuke tas of een zonnebril. Noem het maar op. Door accessoires te dragen bij de maxi jurk, krijg je een mooie sierlijke look.

 

Met deze tips, zal je zien, dat het dragen van een maxi jurk ook voor jou is weggelegd. Nog niet overtuigd? Lees dan verder, voor een volledige look beschrijving hoe je een maxi jurk kunt dragen.

 

Maxi jurk Combineren – Outfit inspiratie

 

  • Jasjes

Draag de maxi dress in combinatie met een leuk leren- of suéde jasje. Zo creëer je een stoere look. Draag daaronder dan juist weer een paar leuke gympen om de look weer iets sportiever te maken. En daarbij mag natuurlijk een leuke tas en stel mooie oorbellen niet ontbreken.

 

  • Opvallende laarsjes

Combineer de maxi jurk met een stel opvallende laarsjes. Hierbij laat je jouw maxi dress meer spreken.  Denk aan cowboylaarsjes, dr. Martens, slangenprint laarsjes of laarsjes met studs. Voor de perfecte maxi jurk look, kunnen opvallende laarsjes niet ontbreken. Om de look niet té opvallend te maken combineer je het met wat eenvoudiger accessoires.

 

 

 

 

Shop de leukste maxi jurken met lange mouwen op onze webshop, daarnaast hebben wij ook te gekke accessoires om de look af te maken!