Rib Pak Dames - Comfy

Rib Pak Dames - Comfy

Het dames rib pak is de meest comfortabele en tegelijkertijd modieuze trend van dit seizoen!

Rib Pak Dames – Comfy

 

 

 

 

De koudere dagen staan weer voor de deur, en daar mag dit geweldige rib pak niet aan ontbreken. Hoe lekker is het om na een drukke en lange dag je in dit comfortabele rib pak te hijsen om heerlijk te relaxen. Deze lounge pakken zijn niet alleen heel comfortabel maar ook zó on trend dat je het ook prima buiten de deur kunt dragen.

 

 

De dames rib pak is enorm populair en dat is niet zonder reden! Dit huis pak mag dan ook niet ontbreken in jouw kledingkast.

 

Deze comfortabele rib pakken zijn niet alleen leuk voor op een luie dag, maar zijn ook perfect naar buiten te dragen. Of je nou op de bank blijft, of een boodschap gaat doen of bijvoorbeeld de hond gaat uitlaten; in deze twin set voel je je optimaal op je gemak. Het is een makkelijke en comfortabele look maar tegelijkertijd ook de nieuwste mode. De nieuwste modetrend is kleur op kleur dragen; dus hoe perfect is deze combinatie?!  En je kan de broek en trui natuurlijk ook nog los van elkaar dragen, en andere leuke setjes creëren. Hoe leuk is dat? De stof van dit rib pak is heerlijk zacht en de stof rekt ook goed mee.

 

Laten we dit perfecte rib pak van wat dichterbij bekijken. Door de ribben in de stof, krijgt het pak een mooi chique uitstraling. Dit huis pak is echt het meest comfortabele pak ooit. Draag er mooie sieraden bij en bijvoorbeeld een leren of suéde jasje met een paar leuke laarsjes of gympen. En jouw outfit is compleet en ja dit kan écht! Daarna als je thuiskomt trek je, je schoenen en jasje uit en plof je heerlijk op de bank neer. En is het tijd op heerlijk te genieten. Wat is er nou lekkerder?

 

 

 

Wij verkopen dit comfortabele rib pak in driematen: S, M en L. Verder hebben wij dit huis pak ook in meerdere leuke kleurtjes. Shop dit leuke rib pak nu op onze webshop.